eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

Son Dakika : BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Kaza Yaptı

BBP ( Büyük birlik partisi ) Genel başkanı olan Mustafa destici'nin aracı kendisininde içinde bulunmakta olduğu makam aracı Kırıkkale yolunda bir anda yola çıkan bir köpeğe çarptı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Olan Mustafa Destici'nin de içinde yer almakta oluduğu özel makam aracı bu sabah saatlerinde Kırşehir ile Kırıkkale kara arası üzerindeki Hasandede köyü bölgesinde kaza yaptığı duyuruldu. Yapılan açıklamalara ve Edinilen bilgiye göre, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde partisinin kongresine katılmak için yola çıkan Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu 06 BBP 01 plakalı makam aracının, Hasandede köyü mevkisi bölgesinde yola aniden fırlayan köpeğe çarptı. Otomobilde maddi hasar oluşurken, yola fırlayan köpek ise telef oldu. Kazada Herhangi bir kişinin yaralanmadığı gelen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.