eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

Son Dakika : CHP erken seçim açıklamasını yaptı. Kılıçtaroğlu erken seçim için ne dedi?

MHP'nin erken seçim teklif çağrısının ardından Cumhurbaşkanı erdoğan ile bir araya gelen MHP lideri 30 dakikalık bir görüşme yapmıştı. Bunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken seçim olacağına yönelik açıklamasını yapıp 24 Haziranı işaret etmişti. Siyaset kulislerinde seçim yankıları dolaşırken partilerden ardı ardına açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte o açıklamalardan biriside CHP'den geldi. Chp genel başkanı Kılıçtaroğlunun açıklamasında ;
 

Kılıçdaroğlu, " Biz Hazırız kazanacağız, 2018 demokrasi yılı olacak" Şeklinde Açıklama yaptı. Açıklaması Kısa ve net olarak göründü.

Sonuç olarak İttifak çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen CHP lideri Kılıçtaroğlu,  seçim bildirgesinin hazırlanması için hızlı bir şekilde çalışmaların da başlatılması kararı alındığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.