eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Son dakika Euro ( avro ) ve Dolar Ne kadar, Avro ( euro ) ve dolar Kaç para oldu? 12.08.2018

Doların hızlı tırmanışının arkasından  euro ( AVRO ) da atağa geçti. Gün içerisinde birbilrerini hızlı takip eden dolar ve euro'nun hızına yetişilmez oldu. Son dakika olarak son durumları ve fiyatları ne kadar haberin detayında.

Sabah.Com.TR'nin haberine göre ;

Gün içinde piyasalarda yaşanan aşırı inişli çıkışlı hareketlilik sebebi ile sabah saatlerinden itibaren döviz kuru ile ilgili araştırmalar hız kazanmış oldu. ‘Dolar ile Euro ne kadar’ sorusunun cevabı en çok merak edilen sorulardan bir tanesi olarak trend listesinde zirveye yerleşti. 10 Ağustos Cuma Dolar ve Euro alış satış fiyatı an be an en hızlı doğru bilgiler ile sabah.com.tr adresinden takip edebilirsiniz. Piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerini yine buradan öğrenebilirsiniz. Peki Dolar ve Euro ne kadar kaç TL oldu?

Döviz kuru ile ilgili bu sabah saatlerinden araştırmalar yine hız kazandı. Bu alana yatırım yapacak olan vatandaşlar yaşanan inişli çıkışlı hareketlilik nedeni ile son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyor. 'Dolar ve Euro ne kadar' ise cevabı en çok araştırılan konulardan bir tanesi. 10 Ağustos Cuma döviz kurunda Dolar ve Euro alış satış fiyatı an be an sabah.com.tr adresinden hızlı ve doğru bilgiler ile öğrenebilirsiniz. Peki bugün dolar ve Euro ne kadar kaç tl oldu? İşte son durum… DOLAR VE EURO NE KADAR KAÇ TL? Dolar ve Euro'da inişli çıkışlı hareketlilik bugün de devam ediyor. Bu nedenle yatırım yapacak olan kişiler alış ve satış fiyatı ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İşte dolar fiyatı ile ilgili en son rakamlar…

10 AĞUSTOS DÖVİZ KURU SON DURUM Döviz kurunda yaşanan dalgalanma bugün de devam ediyor. Bu nedenle piyasalarda yaşanan gelişmeler vatandaşların merakına neden oluyor. Dolar Euro alış ve satış fiyatındaki güncel rakamlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. İşte son durum...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.