eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle 14 şubat

Son Dakika ! Kovid Tekrar Hortladı. Hastanelerin Servisleri Açılıyor!

Türkiye'de koronavirüsle ilgili tüm yasaklar kaldırılmıştı. Ancak son günlerde vaka sayıları yeniden yükselişe geçti. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, 27 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında 57 bin 113 kişide koronavirüs tespit edildi. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Alper Şener, hastanelerde kapatılan Kovid hizmetleri için yeniden çalışmalar yapıldığını açıkladı.

Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere birçok şehirde virüs dalgalanmaları yaşanıyor. Temmuz Ekim ayında beklenen furyaya dikkat çeken uzmanlar, vatandaşları önlem almaya çağırıyor. Türkiye'de vaka artışlarının omikron alt varyantları BA.4 ve LİSANS.5. Çin ile ilgili olabileceği ifade edilirken, İngiltere, Almanya ve İtalya da ardı ardına tedbirler alıyor.

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Yeni Şafak'a konuşan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Alper Şener, "Çalıştığım hastanede Kovid artışları için hazırlıklar tamamlandı. COVID-19 kapatmaları vardı, onlar için hazırlıklar var. Bu hizmetlerde daha önce çalışmış olan personelin çalışma sistemi planları tamamlanmıştır. Ortalama olarak, süreç 2-4 hafta Ara vaka artışı arasında hastaneye yatış ve yoğun bakıma yansıtılmaktadır. Tırmanış trendi 2 haftadır, lokomotif olan hastanelerde yoğun bakım hizmeti ve alanda yatarak tedavi hizmeti açısından çalışmalar yapılıyor. Büyük ölçüde tamamlandı."ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
CovidKovit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.