eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Ukrayna Kiev de Sokağa Çıkma Yasağı !

Ukrayna günlerdir süren tartışmaların ardından bu sabah saatlerinde Ukrayna'nın bir kaç noktasından birden savaş açarak bombalar atmaya başladı. Gün içinde art arda gelen haberlerde hem ukrayna hemde rusya askerlerinden kayıplar olduğu yine gelen haberler arasında.

Son dakiak Rusya Ukrayna son dakika gelişmeleri her geçen dakika içinde yeni bilgiler geliyor.!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını bildirdi. Bu Operasyonun hemen akabininde askeri birlikler Ukrayna'nın topraklarına girerken hava saldırıları da başlamıştı. Rusya'nın Savunma Bakanlığı yapmış olduğu açıklamalarda, Ukrayna'da bulunan hava savunma sistemleri ile askeri hava limanlarının yanı sıra hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Son dakika açıklamasına göre, Rus askerlerinin Kiev'e girdiğide gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bir diğer yandan Kremlin'den de işgalle ilgili ilk açıklama geldiği yine gelen habeler arasında. 

En son gelen bilgiler arasında ise Ukrayna'nın başkenti Kievde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.