eşya depolama

Van’da PKK Teröristlerinin vurulma anı an be an kamerada!
Van’ın Çatal İlÇesi’nde PKK terör örgütü teröristlerinin İlçe Jandarma Komutanlığı’na düzenlediği saldırı saniye saniye kameralara kaydedildi.
 
Van'ın Çatak ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na teröristlerce düzenlenen saldırının her anı kameralara kaydedildi. Kameradan yansıyan görüntülere göre bir grup PKK’lı beyaz bir minibüsle yol kenarına gelerek pusuya yatıyor. Güvenlik Güçleri PKK’lıların kurduğu pusuyu fark edince çatışmalar başlıyor. Çatışmalarda PKK terör örgütünün el bombası da kullandığı görüntülendi. Çatışmanın sonunda 2 PKK’lı yaralandı. Yaralanan PKK’lılar geldikleri minibüse binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayın ardından PKK’lıların vurulma anı an be an kamerada görüntülendi


PKK'LILARIN VURULMA ANI:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.