eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Van'da son dakika! Van'da 11 kişi kayboldu...
Van'da 10 gümrük memuru ve 1 şoförden haber alınamıyor. Gümrük'te çalışan 10 kişi ve birde şoför mesai bitiminde evlerine giderken bir daha haber alınmadı. İşte Van'da kaybolan 11 kişi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır...


Van'ın İran sınırındaki Kapıköy Sınır Kapısı'nda saat 16.30'da mesai bittikten sonra 10 gümrük memuru ve bir şoför servisle, bazı gümrük görevlileri de özel araçlarıyla Van'a gitmek üzere yola çıktı. Kendi özel araçlarıyla yola çıkan memurlar Van'a ulaşırken, servisle gelenlerden haber alınamadı. Bunun üzerine yakınları ve diğer gümrük görevlileri durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri ihbar üzerine yol güzergahında araştırma yapıp, haber alınamayan 11 kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.