eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi benzin zammı Hüseyin Aydın 3 şubat a101

Arjantin Fransa canlı izle! ARG FRA donmadan kesintisiz TRT 1 canlı maç izle

Arjantin Fransa canlı izlenmek için TRT 1 ekranlarında yayında. Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa milli takımı finalde kozlarını paylaşıyor. Lusail'de 18 Aralık Pazar akşamında saat 18.00’da başlayacak Arjantin Fransa maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Katar 2022'ye son şampiyon unvanıyla gelen Fransa, burada da başarısını tekrarladığı takdirde Dünya Kupası’nı 3. kez kazanarak 3. yıldızı takmış olacak. Tarihinde 6. kez finale çıkan Arjantin de 36 yıllık özlemine son vererek armasına üçüncü Dünya Kupası yıldızını eklemek için sahaya çıkacak.

Arjantin ve Fransa, Dünya Kupası'nda bugüne kadar 3 kez karşılaştı.

1930 ve 1978'deki grup maçlarını Arjantin, 1-0 ve 2-1'lik skorlarla kazanırken, Rusya 2018'deki son 16 turu mücadelesinde ise Fransa sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Muhtemel 11’ler

Arjantin: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez

Fransa: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

Anahtar Kelimeler:
Trt 1FransaArjantin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.