eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi benzin zammı Hüseyin Aydın 3 şubat a101

İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor’a konuk oluyor. Son olarak deplasmanda Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek zirveyi takibi sürdürmeye devam eden sarı kırmızılılar İstanbulspor deplasmanını da kayıpsız atlamayı istiyor.

İstanbulspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 26 Eylül 2023 Salı akşamında saat 20.00’da başlayacak İstanbulspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman

Ligde şu ana kadar oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray 13 puan toplarken İstanbulspor ise 2 puanda kaldı. Son oynanan Başakşehir maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle sarı kırmızılılarda Kazımcan Karataş kadrodaki yerini alamayacak.

Stat:  Atatürk Olimpiyat Stadyumu
Tarih: 26 Eylül 2023 Salı
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.