eşya depolama
Öne Çıkanlar avrupa merkez bankası akciğer kanseri otomobil 7 Şubat 3 şubat a101

50 dolara Android One telefon Google'dan geliyor!
 Google'ın gerçek yaptığı iş olan arama motoru konusunda ve  diğer yaptığı işlerinde çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirmektedir.
Bundan kısa bir süre önce Google'ın çıkarmış olduğu ve oldukça iddialı bir şekilde piyasaya çıktığı  Android One akıllı telefon modeli hakkında beklenen ilgi gerçekleşmedi ve üzerine Google bu konu hakkında pes etmeden yoluna aynı şekilde devam etti. Google ise şimdi 50 dolarlık bir Android telefonu piyasaya çıkarmak adına çalışmalara başladı. Adroid One'ı kısaca tanıtmak gerekirse teknik özelliklerini bir kenara bırakırsak, Google markası ile beraber makul bir seviyede teknik özellikleri olan ve bunu makul fiyatlar ile kullanıcılara sunulacak olan akıllı bir telefon da diyebiliriz. Google'ın yetkili kişilerinden olan Rajan Anandan gelen resmi bir açıklamaya göre, Google'ın yeni akıllı telefonu sadece 50 dolara satılacak. 

Google'ın 50 dolarlık Android One telefonu için ise çok beklenmeyecek çünkü gelen resmi açıklamalara göre 50 dolarlık telefon önümüzde bulunan bir kaç hafta içerisinde tanıtıma sunulacak. Android M işletim sistemine sahip olacağı söylenilen Google'ın 50 dolarlık telefonu Android One'ın resmi satışlarının hangi ülkelerde yapılacağı hakkında ise daha bir resmi açıklama bulunmamaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.