eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

BLACKPHONE BOMBA GİBİ GELİYOR! Blackphone'un özellikleri neler?
Silent Circle'ın ilk modeli olan Blackphone'un, telefonun tanıtımı ardından 2 Eylül'de piyasada satışa sunulacağı açıklandı. Blackphone 2'nin özellikleri neler, Blackphone 2 kaç para olacak gibi soruların cevabı haberimizde...

Silent Circle'ın ilk modeli olan Blackphone'un, telefonun tanıtımı ardından 2 Eylül'de piyasada satışa sunulacağı açıklandı. 2014 yılında Barcelona'da gerçekleştirilmiş olan Mobil Dünya Kongresi'nde ilk kez teknoseverlerin karşısına çıkmıştı. Asıl olarak bir güvenlik ve mahremiyet şirketi olan Silent Circle, ilk telefonu tanıtımının ardından 30 milyon dolar yatırım almış ve güven tazelemişti.

Bu yılın başında düzenlenmiş olan Mobil Dünya Kongresi'nde ise kendi ekosistemini kurma ve kurumsal alanda büyüme gibi hedefleri olduğunu açıklayan Silent Circle, Blackphone 2'yi Eylül 2015'de piyasaya sunacağını açıkladı.

Blackphone 2'nin özellikleri neler?

Blackphone 2, öncekine göre daha geniş bir ekrana sahip olacak. Full HD görüntü kalitesine sahip cihaz, 5.5 inç boyutunda ekrana sahip. Kısacası Blackphone akıllı telefon sınıfından "phablet" kategorisine geçiş yapmış durumda. Bunun dışında Blackphone 2 64 bit işlemci ile gelecek ve RAM kapasitesi de artacak. 

Silent Circle'ın kendi yarattığı SilentOS işletim sistemiyle gelecek Blackphone 2'de yine güvenlik ön planda olacak. İşletim sistemi, güvenli mesajlaşma gibi bazı uygulamaları da yüklü olarak getirecek. Silent Circle'ın bir diğer amacı da kurumsal müşterilere yönelerek bu alanda Blackberry'nin açığnı kapatmak ve kurumiçi gizliliğin ve şirket içi mesajlaşmaların yoğun olduğu sektörlere girerek Blackphone'u toplu olarak şirketlere tıpkı RIM'in Blackberry ile başardığı gibi satabilmek olacak.

Blackphone 2 kaç para olacak?

Blackphone 2'nin satış fiyatı ise henüz netlik kazanmadı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.