eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Eşinizi aldattıysanız Ashley Madison yüzünden canınız yanacak!
Özellikle ABD ve Kanada'da oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Ashley Madison, hacklendikten hemen hemen bir ay sonra bütün kullanıcılarının kimlik bilgilerini deşifre etti.

Kimliği belirsiz bilgisayar korsanları ve hack grupları “Ashley Madison” isimli evlili dışı ilişki kurma sitesine yaptığı tehditleri gerçekleştirdi. Korsanlar ve hackerlar bir oldular siteyi hacklediler ve 32 milyon kullanıcısı olan Ashley Madison'un veri tabanını ele geçirdiler. 32 milyon kullanıcıdan her birinin bilgilerini ele geçirmiş olan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, eşlerini aldatan bütün insanların kimlik bilgilerini internet üzerinden yayınlamaktan kaçmadılar.

Spiegel Online’ın aktarmış olduğu habere göre, internet üzerinden açıklanmış olan bilgiler arasında evlilik dışı ilişki kurma sitesi olan Ashley Madison’a üye olan kişilerin isim, adres, kredi kartı numaraları ve kullanıcı şifreleri ile cinsel yaşamlarına dönük tüm bilgiler hackerların elinde bulunuyor.
Pseudonym The Impact Team adlı bilgisayar korsanları grubu, bir ay önce yapmış olduğu açıklamada, sözkonusu sitenin kapanmaması durumunda, kullanıcılarının bilgilerini açıklayacağını duyurmuştu. Çapkınlık sitesine ait 9.7 Gigabyt büyüklüğündeki bilgileri kimlerin ele geçirerek yayımladığı konusunu FBI ve Kanada polisinin araştırmaya başladığı bildirildi.

Site yaptığı açıklamada, saldırıyı “özgür düşünceye dönük eylem” olarak nitelendirdi ve eylemi gerçekleştirenlerin kişisel ahlakını tüm topluma empoze etmeye çalıştıklarını vurguladı. Hackerler ise, sitenin kadın kullanıcılarının bilgilerinin sahte olduğunu ve üyelerini kandırdığını öne sürüyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.