eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Galaxy Note 5'te çift SIM kart mı olacak?
 Filipinlilerden internete sızmış olan bir görselde Galaxy Note 5'in çift SIM kartlı versiyonunun ön sipariş aldığı görülmektedir. 
Bilindiği kadarı ile dünya genelinde Note 5 modelinin tek SIM kartlı modeli ön siparişler de yer almaktaydı. Bu yeni bilgi ise henüz Samsung tarafından onaylanmış bir durum değil fakat firmanın daha öncede çok sayıda çift SIM kartlı modeli satışa sunulmuştu. 

Galaxy Note 5 Duos olarak adlandırıldığı düşünülen yeni modelin hangi ülkelerde satışa çıkarılacağı belli değil. Samsung şimdiye kadar bazı modellerinin çift SIM kartlı modellerini ülkemizde satışa sunmuştu ancak Note 5 modelinin bu versiyonu hakkında konuşmak adına daha erken gibi görünüyor. 

Haberin kaynağında ise, çift SIM kartlı Galaxy Note 5 modelinde microSD kart yuvasının olmadığı söyleniyor. Yani kullanıcılar ya microSD kart slotlu tek SIM kart modeli alabilecek ya da microSD kart slotundan vazgeçerek çift SIM kartlı note 5 kullanacaklar. Bu kısıtlamanın yapılma sebebi ise, Galaxy Note 5'in kompakt yapısı olabiliyor. Çünkü Note 5, daha önceki Note modellerinde oranla daha kompakt bir telefon olarak düşünülüyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.