eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Hangi oyunu oynasam diyenlere…
Zombi nedir?

Zombi temel anlamıyla ruhani dünyada ölümsüz bir insan olarak geçiyor. Zombiler eski çağda ölü bedenlerin yeniden canlandırılması ve insanları korkutmak için kullanılan varlıklar olarak gösteriliyor. Sinemada yamyamlık kapsamında sergilenen zombiler son yıllarda oyun sektöründe oldukça popüler hale gelmiş durumda. Temel olarak yürüyen ceset denilen zombiler aslında beyinsiz değiller. Bir beyine sahipler fakat kalbini de sökseniz oyunlarda devam edebiliyorlar. Bir zombiyi durdurmanın tek yolu onu beyninden vurmaktır.

Zombinin temelinde ölen vücudu yeniden canlandırmak miti bulunuyor. Genellikle yavaş hareket eden zombileri son zamanlarda koşarken dahi görebiliyoruz.

Zombi Kardeşler, Zombi Maceraları,3D Zombi başlıklarıyla görebildiğimiz oyunların bugün birçok çeşidi bulunuyor.

Bilgisayar oyunları sektörünü işgal etmiş durumdalar

Bugün gençler hatta yetişkinler arasında popüler hale gelen zombi oyunları Survivor oyunlarını hatta sosyal medya oyunlarını dahi geçmiş durumda.

Yürüyen ölüler olarak tanımlayabileceğimiz zombiler bugün popüler kültür temaları arasında oldukça ilgi çekiyor. Vampir oyunları ile birlikte bugün hem sinema hem de oyun sektöründe büyük paya sahip olan zombi oyunları ile sektörlere heyecan geldi diyebiliriz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.