eşya depolama

Hırsızlık Tarih Oluyor !
 Teknoloji merkezi olan Asya’nın, akıllı ve zeki güvenlik çözümleri ile dünya lideri olan Tayvan güvenlik firmalarının, 19.kez düzenen İSAF Fuar’ına gelmesi bekleniyor. 17 - 20 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezin'de düzenlenecek organizasyona yoğun katılım bekleniyor.



Tayvan’ın güvenlik sektörünün önde gelen şirketleri, “Toplam Güvenlik Çözümü ve Konfor” konsepti ile düzenlenecek olan ISAF Güvenlik Ticaret Fuarı’nda, dünya standardındaki ödüllü son teknoloji ürün gruplarını görücüye çıkacak.

Tayvan güvenlik sektörünün önde gelen firmaları olan Advantech, Plustek, Planet Technology ve Engenius gibi markalar, ISAF’ta, en gelişmiş güvenlik ürünlerini Türkiye pazarına tanıtacaklar.

Dünya giderek daha birbirine bağlantılı hale geldikçe veri güvenliği ve gizliliğinin niteliği de değişiklik gösteriyor. Hassas veriler içeren her sensör, aygıt ve bağlantı potansiyel bir risk taşıyor. Hewlett Packard’a göre en yaygın kullanılan bağlantılı aygıtların yüzde 70’i hassas güvenlik noktaları içeriyor. En sonunda, her biri düzinelerce aktif sensörle ve milyonlarca satır kodla donatılmış olan arabalardan, kalp pillerine ve iklimlendirme ünitelerine kadar her şey dahil olmak üzere milyonlarca akıllı uç nokta olacak. 

Tayvan’ın üstün teknolojisi, daha güvenli bir şekilde birbirine bağlı bir geleceğe katkıda bulunması uç noktaların sağlanması için devasa bir fırsat yaratıyor. ICT konusunda güçlü yönlerini geliştiren Tayvan, ekonomik büyümesinin giderek artan önemdeki bir faktörü haline gelecek olan güvenlik ve emniyet sektöründeki pazar payını büyütmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.