eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Galatasaray Hüseyin Aydın 3 şubat a101 pkk açılımı

IPhone 6S yeni bir özellik ile geliyor! İşte o özelliği!
 İPhone 6S'e geleceği söylenilen Force Touch özelliği, telefona yeni neler kazandıracak? Yararları ne olacak? haberimizde...
Geçtiğimiz bir kaç ay içerisinde ortaya çıkan söylentilere bakılırsa eğer IPhone 6S'in en önemli yeni özelliklerinden bir tanesi ise, Force Touch teknolojisi olacak. Daha öncelerinde MacBook ve Apple Watch'ta sunulmuş olan bu özellik, ekrana ne bastırdığınızı görebiliyor. Peki ama Apple Watch'ın bu küçük ekranında faydalı olan bu özellik, İPhone 6S'te nasıl çalışacak?

Force Touch teknolojisinin Apple'ın yeni telefonlarından biri olacak olan İPhone 6S'te nasıl çalışacağı konusu, şimdiye kadar bilinmiyordu. Fakat Apple'ı yakından takip etmiş olan web sitesi 9to5Mac'in kaynaklarına göre teknoloji, İPhone 6S'te kullandığınız her uygulamaya farklı işlev sunacak. 

Ekrana kuvvetli bastığınız zaman bir menü açılacak. Harita uygulamasında ise Force Touch sayesinde yol tarifine daha hızlı bir şekilde geçmeniz mümkün olacak. Teknoloji, Müzik uygulamasında şarkıları çalma listenize ekleme ya da çevrimdışı olarak kaydetmeye ilişkin bir menü çıkacak. Siteye göre Force Touch videolarda ve müziklerde bastırma şiddetine göre saniye atlamınızı sağlayacak. 

Bu bilgiler Apple tarafından doğrulanmadığından dolayı gerçeği öğrenmek adına 9 Eylül'deki Apple etkinliği bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.