eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

İşte metrobüs oyunu! Metrobüs yollardan iOS'a kadar geldi!
iOS uygulama geliştiriciler günlük hayatı AppStore'a soktu. Toplu taşımaların vazgeçilmezi olan metrobüsler iOS'a mobil oyun kategorisiyle hızlı bir giriş yaptı.



Yaz aylarının başlarında Android platformu için yayınlanmış olan Metrobüs: Race in Istanbul oyunu şimdi de App Store üzerinden kullanıma açıldı. iOS, Whatsapp Web'den sonra metrobüs oyunu içinde niye bende yok, dedi ve oyun App Store'a entegre edildi. Android uygulamasının yoğun ilgi görmesinin ardından iOS platformuna gelen oyun, "NEED FOR ŞAHİN" isimli oyunun da yapımcısı olan Türk oyun stüdyosu Atom Games'in oluşturmuş olduğu bir oyun.

İstanbul sokaklarında geçen Metrobüs oyununun hikayesi oldukça eğlenceli olduğu için dikkatleri üzerine çekiyor. Metro Bus: Race in İstanbul isimli oyunda oyuncuların kalp krizi geçiren şoförün yerine direksiyon başına geçip yolcuların hayatını kurtaracağı oyunda yoldaki engellere takılmamak, sağa sola çarpmamak ve olabildiğince fazla altın toplamak gerekiyor. Oyunun bütün amacı bu.

Boğaz köprüsünün manzarasına da yer verildiği oyunda 3D grafikler, İstanbul haritası ve 4 farklı metrobüs gibi yerel öğelerin yanı sıra yol üzerindeki çeşitli engeller, coinler, kalkan, nitro ve mıknatıs gibi materyaller de bulunuyor. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.