eşya depolama

Kapaklı telefonlar Android olarak gerimi dönecek?
 Eski kapaklı telefonlardan vazgeçemeyenler adına LG, Android'li ama kapaklı telefonu satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 

Kapaklı telefonlar, akıllı telefonların öncesinde bir dönem herkessin gözdesi oldu fakat büyük ekranlı akıllı telefonların çıkması ile birlikte kapaklı telefon devri bitti. 
Bu tasarımı unutamayanların sayısı hiç az bir rakam değil. Bu durumu değerlendirme altına alan LG, kapaklı bir telefonu Androidhaline getirerek Avrupa'da satışa sunmaya hazırlık yapıyor. 

Kapaklı telefonların adı LG Wine Smart olarak belirlendi. Son derece teknik özelliklere sahip olmasada kendine yetecek kadar özellikleri barındırıyor. 3.2 inç 480x320 ekran, 1.1GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 4GB dahili hafıza ve microSD yuvasına sahip. İşletim sistemi ise, Android 5.1.1 Lollipop. Telefon da 3 megapiksel ana kamera ve VGA ön kameraya yer verilmiştir. 

Büyük dokunmatik ekranlı yeni akıllı telefonlara alışmış olan nesil tarafından pek tercih edileceği zannedilmiyor. Fakat yaşı eski kapaklı telefonları özlemek adına yeterli olanların, bu telefonu çok beğeneceklerini tahmin ediliyor. LG Wine Smart'ın ise ne zaman piyasada olacağı ya da fiyatının nasıl olacağı hakkında bilgi verilmiyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.