eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

Samsung'dan dev yenilik: Jet kablosuz şarj cihazı!
Dünyaca ünlü teknoloji devleri arasında yer alan Samsung, tekno dünyaya yenilikler kazandırmaya devam ediyor. Samsung'un en son çalışması ise jet hızda şarj etme özelliğine sahip olan kablosuz şarj cihazı. 

Samsung’un en son duyurmuş olduğu Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ akıllı cihazlar hızlı şarj ve kablosuz şarjın yanında ekstradan hızlı kablosuz şarj desteği de sunuyor. Samsung bunu yaparak mobil tekno dünyasında bir ilke imza atmış oldu. Şirket yetkilileri bu akıllı şarj cihazlarının tanıtımı sırasında kablosuz hızlı şarjın kablolu şarj kadar hızlı olduğununun altını çizerek önemle vurgulamıştı.

Samsung bugün hızlı kablosuz şarj cihazını ABD’deki çevrimiçi mağazasında bir bir listeledi. Bu aksesuar Galaxy Note 5 veya Galaxy S6 Edge+ akıllı telefonla eşleştirildiğinde jet hızlı kablosuz şarj işlemi gerçekleştirebiliyor.

Peki kablosuz hızlı şarj cihazlarının fiyatları ne?

Beyaz ve siyah renk seçenekleri olan ürünün fiyatı 69.99 USD olarak belirlenmiş. Satış tarihi belirlenmeyen ürünün yanına buna rağmen 'yakında' diye bir bildiri koymayı da ihmal etmemişler. Üründe Qi sertifikası var, yani Qi standardıyla uyumlu diğer akıllı telefonları da şarj edebiliyor ancak bu durumda hızlı şarj özelliğinden faydalanılamıyor. Hızlı kablosuz şarj için Samsung’un son olarak duyurduğu üst düzey akıllı telefonlar şart. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.