eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Samsung Galaxy Note 5 ilk reklamıyla karşınızda!
Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 5, ilk reklamıyla kullanıcı karşısında.Peki Galaxy Note 5 özellikleri neler? Galaxy Note 5 kaç para olacak? Galaxy Note 5 ne zaman piyasaya çıkacak? sorularının cevabı aşağıda yer alıyor.

Dünyaca ünlü teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz haftalarda tanıtmış olduğu yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 5, ilk reklam filmiyle birlikte Samsung kullanıcılarıyla buluştu. Reklam videosunun ve ürünle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Güney Kore merkezli dünyaca ünlü teknoloji devi Samsung, Note ailesini genişletmeye çalışmalarına ara vermeden hızla devam ediyor. 5. halka ile birlikte Galaxy Note serisini bambaşka bir noktaya taşıyan firma, tasarım konusunda da büyük bir değişiklik yapmayı tercih etti. Kısa bir süre önce yayımlanan reklam videosunda da  tasarım konusundaki yenilikleri rahatça görmek mümkün.
Kullanıcılar, Note 5'in ilk TV reklamı olan videoda, hem modelin tasarımına yakından bakma fırsatı elde ediyor hem de cihaz ile gelen S Pen'in kullanımı hakkında az da olsa bilgi sahibi oluyorlar.

Çok yakında raflarda görülmeye başlanacak olan yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 5, S6 Edge modelinde benimsenen tasarım ile birlikte geliyor.Peki Galaxy Note 5 özellikleri neler? Galaxy Note 5 kaç para olacak? Galaxy Note 5 ne zaman piyasaya çıkacak? sorularının cevabı aşağıda yer alıyor.

Yeni modelde 5.7 inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan cihazda 4 GB RAM ve Exynos 7420 işlemci seti kullanılıyor. 32 / 64 / 128 GB depolama seçeneklerine sahip olan modelde 16 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera bulunuyor. Ayrıca 3000 mAh gücündeki bataryası ile ön plana çıkan modelin gelişmiş S Pen deneyimi sunacağı ve Android 5.1.1 sürümü ile geleceği bilinmekte.

Başta Avrupa bölgesinde satışa sunulmayacak olan Galaxy Note 5'in 21 Ağustos'ta ülkemizde görücüye çıkacağı açıklandı. Ürünün etiket fiyatı ise yaklaşık 2700 TL. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.