eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Teknoloji devi Samsung'lar satışta!
Dünyaca ünlü teknoloji devi Samsung'un yeni nesil amiral gemisi üyeleri  Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+, Türkiye'de nihayet kullanıcılar için satışa sunuldu.

 Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ tasarımları ve performansları sebebiyle oldukça dikkat çekti. Kullanıcılar ve tekno meraklıları kapış kapış  Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ satın alıyorlar. Yeni nesil akıllı cihazlar tasarımda geleneği bozmuyor ve Galaxy S6 ile birlikte benimsediği tasarım anlayışını devam ettiriyor.
 
Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ özellikleri neler?

Android platformunun bu yılki yıldızlarından  Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+, Quad HD çözünürlüklü dev ekranları, yüksek performansları ve hızlı şarj etme özellikleriyle ön plana çıkıyor. Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 edge'in daha büyük versiyonlu bir modeli olarak kullanıcıların beğenisine sunulurkençift kavisli ekranıyla göz doldurmaktan da geri kalmıyor. Galaxy Note 5 ise Galaxy Note 4'ten çok daha farklı bir tasarım anlayışı içinde dizayn edilmiş. Metal ve cam malzemelerin tercih edildiği telefon çok daha hassas bir S-Pen'le birlikte geliyor.

 Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ Türkiye'de kaç para?

Bugün itibarıyla Türkiye'de piyasaya sürülen telefonlardan Galaxy Note 5, 2.699 TL'den Galaxy S6 edge+ ise 3.099 TL'den satışa sunulmuş durumda. Galaxy Note 5 ve tüm özelliklerini buradan Galaxy S6 edge+ hakkındaki detaylarını ise buradan okuyabilirsiniz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.