eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle

TEKNOLOJİDE SON NOKTA ! Sony Xperia Z5 sonunda piyasada!
Dünyaca ünlü teknoloji devleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Japon şirketi Sony, yeni amiral gemi modelinin hazırlıklarını neredeyse bitirdi. Tanıtımına az bir süre kalmış olan Xperia Z5 ile ilgili yeni bilgiler tekno meraklıların kulaklarına gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Xperia Z5 Compact modeli ile ilgili olduğu söylenen görseller ve yeni nesil telefonun birtakım özellikleri piyasaya sızmıştı. Bugün ise Xperia Z5  modeline ait olduğu söylenen yenip tip bir prototip meydana çıktı.
Xperia Z5  modelinin OmniBalance tasarıma sahip olacağının göstergesi olan bu sızıntılara göre yeni modelin parmak izi okuyucusu olduğu ve Xperia Z5  modellerinden çok fazla tasarım anlamında farkı olmadığı anlaşılıyor.


 Xperia Z serisine katılacak olan iki yeni üye, Xperia Z5 ile Xperia Z5 Compact modeller, sonunda piyasaya sızdırıldı! Z serisinin yeni nesil üyeleri olacak olan Xperia Z5 ile Xperia Z5 Compact 2 Eylül'de Almanya'Nın Berlin kentinde düzenlenecek olan IFA 2015 isimli geleneksel fuarda tanıtılıp tekno meraklıları ve kullanıcılarıyla bulaşacak. Fakat Sony fuara kadar bekleyememiş olacak ki lansman tarihine  kısa bir süre varken bu iki modeli piyasaya sızdırdı.

Xperia Z5 ile Xperia Z5 Compact özellikleri neler?


 Xperia Z5’in tasarım açısından önceki modellerden pek bir farkı olmadığını; hatta hemen hemen aynı hatların korunduğunu gözle görülüyor. Dikkatleri üzerine çeken tek nokta parmak izi okuma teknolojisi.  
Z5’in ekranında bir parmak izi okuma uygulaması var. Telefonun sağ tarafındaki güç tıuşunun ise önceki modellere göre 3-4 kat büyüdüğünü görülüyor. Muhtemelen Xperia Z5’in güç butonu üzerinde bir parmak izi okuma sensörü bulunuyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.