eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Whatsapp mesaj gitmiyor! Whatsapp neden çalışmıyor çöktü mü

Sosyal medyada Whatsapp çöktü iddiaları yeniden ortaya atılmaya başlandı. Bazı kesimlerde ise Whatsapp'ın engellendiği iddia edilirken olayın aslı henüz belirlenemedi. Whatsapp son dakika haberi.

Gece saatlerinde bazı kullanıcılar Whatsapp'da sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları gündeme gelmeye başladı. Diğer taraftan Whatsapp'ı düzgün çalışan kullanıcılar olayı duyunca şaşkına döndüler. Şu an için Whatsapp'ın neden çalışmadığı konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

Whatsapp 180'den fazla ülkede 1 milyardan fazla kişi kullanıyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Whatsapp ülke genelinde kullanılamazken bunun neden olduğu ve ne zaman sona ereceği ise henüz bilinmiyor.

Mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.Uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf,video,ses kaydı,konum bildiri yapabiliyorsunuz.

WhatsApp’ı nasıl kurabilirim?

İster yazılımcının kendi sitesinden, istersek örneğin Android'in sanal marketi olan Google Play Store'dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz...

IPhone için http://itunes.apple.com/us/app/whatsapp-messenger/id310633997?mt=8

Android için http://www.whatsapp.com/android/

BlackBerry için ; http://www.whatsapp.com/ota/

Nokia/Ovi için http://www.whatsapp.com/nokia/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.