eşya depolama
Öne Çıkanlar Aziz 5. bölüm Camdaki Kız iski altın kilo fiyat toyota

Windows 10'a ikinci büyük güncelleme yayınlandı
 İki hafta önce kullanıcıları ile buluşan Windows 10 kullanıcılarına ikinci büyük güncelleme getirdi.
Yayınlanmış olan ilk toplu güncellemenin arkasından daha 1 hafta bile geçmemişken ikinci büyük güncelleme yayınlandı. KB3081436 kodu ile sunulmuş olan güncellemenin tam olarak neler getirdiği bilinmiyor olsada bazı açıkları kapattığı ve güvenlik anlamında düzeltmeler içerdiği bilinmektedir. 

Güncellemeyi almakadına özel bir durum söz konusu değil. Windows 10 zaten güncellemeyi indirerek sisteme kurmuş olacak. Fakat siz yinede ayarlar kısmından Windows Update'e girerek, güncellemenin size ulaşıp ulaşmadığına bakabilirsiniz. 

Görünüşe göre ise Microsoft, Windows 10 ile beraber daha sıkı bir güncelleme politikası uygulamakta. Windows 10'un güncellemeleri kapatmanıza izin vermediği zaten bilinmektedir.  Bunun yanında ise çok sık gelen güncellemeler de , şirketin yeni işletim sistemi konusunda ise işini şansa bırakmıdığını kanıtladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.