eşya depolama
Öne Çıkanlar Aziz 5. bölüm Camdaki Kız iski altın kilo fiyat toyota

Windows 10 şimdiden sorun yaratıyor!
 Windows 10'un otomatik olarak yüklenecek olan zorunlu güncellemeler nedeni ile şimdiden sorun çıkarmaya başladı. 
Kullanıcıların tamamının sorunsuz bir şekilde Windows deneyimi yaşamasını ve güvende kalmasını amaç olarak alan Microsoft'un sunmuş olduğu bir güncelleme, kendi içerisinde barındırmış olduğu hata nedeni ile bilgisayarın döngüye girmesine sebep olmakta. 

Alınan haberlere göre 5 Ağustos tarihinde dağıtımına başlanan KB308142  kod adında olan güncelleme yüklendiği sırada hata ile karşı karşıya kalıyor ve Windows 10 da yüklemeyi geri alıyor ve bilgisayarı tekrardan başlatıyor. Asıl sorun ise buradan kaynaklanmakta. Güncellemeler zorunlu olarak yüklendikleri için Windows 10 bu güncellemeyi tekrar bilgisayara yüklemeyi deniyor ve bu döngü böylece devam ediyor. Şimdilik ise bu sorunu çözmenin tek sebebi kayıt defterine giderek güncellemelerin dosyasını kaldırmak. Dosyalar kaldırıldıktan sonra güncellemenin başarılı bir şekilde yüklendiği gözleniyor. Microsoftun gelecekte yaşanacak benzer sorunlar ile ne şekilde başa çıkacağı merak ediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.