eşya depolama
Öne Çıkanlar Emeklilik Yalnız Kurt ukrayna ovh Fenilketonüri testi

Windows 10'un ilk güncellemesi yayınlandı
 Microsoft, Windows 10 güncellemesi ile birlikte dünya çapında ses getirdi. Kısa bir süre içerisinde 100 milyonun üzerinde PC'e yüklenen Windows 10, yeniliklerinin yanında bir takım sorunlarıda arkasından getirmişti. Kullanıcıların büyük bir bölümü sorunlardan Windows 10 temiz kurulum ile kurtulmasına karşılık, format atamayacak durumda olanlar Microsoft'tan çaresizce güncelleme yapılmasını bekliyordu. 

Microsoft, kullanıcılarının bu çaresizliğine kulak verdi ve bugün büyük çapta bir güncelleme yaptı. Cumulative Update for Windows 10 for X64/x86 – based Systems (KB3081424) isimli güncelleme tam 325 MB boyutunda. KB3081424 güncellemesi ile beraber Windows 10'da yaşanmış olan sorunların büyük bir bölümü giderilmekte.

Windows 10 KB3081424 güncellemesini kullanabilmek için Başlat>Ayalar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Windows Update bölümünden “Güncelleştirmeleri denetle” seçeneğine gelmeniz gerekiyor. Daha sonra güncelleme otomatik olarak inmeye başlıyor ve kurulumu gerçekleşiyor. 
KB3081424 güncellemesi yüklenirken PC'de işlem yapmamanız ve yükleme bittikten sonra PC'yi yeniden başlatmanız size önerimiz olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.