eşya depolama
Öne Çıkanlar Aziz 5. bölüm Camdaki Kız iski altın kilo fiyat toyota

Windows 10’a rekor indirme!
29 Temmuz 2015 itibarıyla kullanıcıların bilgisayarlarına sunulmaya başlanan Windows 10, 24 saat içinde 14 milyon kişi tarafından indirilerek rekor indirme satısına ulaştı. Kullanıcıların Microsoft’a ulaştırdığı kimi hatalara rağmen Türkiye’de de dev kullanıcıya ulaşan Microsoft 10 uzun süredir geliştiriliyordu.

67 milyona ulaştı

CDN ile dünya genelinde dağıtım ağlarını genişleten Microsoft, son açıkladığı rakamlara göre şimdiden 67 milyon kullanıcıya ulaştı bile. Yoğun bir ilgiyle karşılanan bu yeni işletim sistemi için Microsoft yeni işletim sistemini dünya geneline ulaştırmak için 40 Tbps bant genişliği satın aldı. Apple’ın işletim sistemi OS X’de bu genişlik 15 TBps.

Uzmanlar Microsoft’un bu yeni işletim sisteminin bilgisayarlardaki kullanımının uzun ömürlü olacağına dikkat çekiyor. Öngörülen rakamlara göre 2 yıl içinde Windows 10’un yüklü olduğu bilgisayar sayısı 1,5 milyarı geçecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.