eşya depolama
Öne Çıkanlar Emeklilik 14 şubat ukrayna savaş Sömestr fırtına

Windows Surface Phone'dan şok atak! Surface Phone özellikleri neler?
 Windows 10 Mobile'ı bünyesinde barındıran akıllı mobillerden biri olması amaçlanan Surface Phone piyasaya sızdırıldı. Tüm özellikleri ve görselleriyle işte Surface Phone...

Kullanıcılar ve teknoloji meraklıları tarafından uzun zamandır merak edilen ve beklenen Microsoft'un son telefonu Surface Phone,tüm meraklıların beklentilerini karşılayacak düzeyde gibi duruyor.  Üst düzey bir cihaz olacağı belirtilen cihazın sızan görüntüleri ve ortaya çıkan özellikleri de beklentileri karşılayacak olmasını tesciller nitelikte.

Peki Surface Phone özellikleri neler?

Gorilla Glass 4 ile donatılmış olan, ekran büyüklüğü 5.5 inç olan Surface Phone, Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğüne sahip olarak piyasaya çıkacak. Intel tarafından geliştirilmiş olan Atom x3 64-bit işlemcinin yer alacağı cihazda 21 MP netliğinde görüntüler yakalayabilen PureView arka kamera ve 8 MP ön kamera da bulunacak. Bu özelliklerin dışında SD kart desteği, 64 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ile geleceği konuşulan Surface Phone'un kaç para olacağı ve ne zaman satışa sunulacağı ise şu an bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.