eşya depolama
Öne Çıkanlar Cinayet kadın cinayeti Halil İbrahim

Yeni sohbet uygulaması ‘Livetext’ geliyor
Arama motoru Yahoo’da sonunda mesajlaşma uygulamalarına el attı. Şirket geliştirdiği mesajlaşma uygulamasını ‘ gerçek görüşmelerin en doğal yolu’ olarak tanımlıyor.

Uygulamanın özellikleri ve Livetext ile yapabilecekleriniz;

Öncelikle uygulamayı kullanmak için internet bağlantısına ihtiyacınız olacağını baştan belirtelim. Livetext ile arkadaşlarınızla aynı zamanda canlı video görüşmeleri de yapabileceksiniz. Video görüşmelerinde yine anlık yazılı mesajlar gönderebileceksiniz.

Tıpkı diğer mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi Livetext ‘te de kendinize ait bir profil fotoğrafınız olacak. Whatsapp’ta olduğu gibi telefonunuzdan da arkadaşlarınızı ekleyebileceksiniz ve gruplar kurabileceksiniz.

Facebook Messenger, WhatsApp ve Snapchat’e rakip

Bugün anlık mesajlaşma uygulamalarının kullanıcılar tarafından yoğun tercih edilmesinin sonucu olarak şirketler de yeni yeni uygulamalar geliştirmeye başladı. Yahoo’da bu işe girerek rakiplerinin gözünü korkutmaya başladı bile.

Uygulamanın Türkiye’de ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.