eşya depolama

1-7 Mayıs haftalık burç yorumları aşk iş para falınız Rezzan Kiraz Nuray Sayarı

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç burçlarına ait Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz 1-7 Mayıs 2017 haftalık burç yorumları aşk, iş, para falınızı haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 1-7 Mayıs 2017 haftalık burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Haftalık burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Haftalık burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde haftalık burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su, Şenay Devi Yangel gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de haftalık burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

1-7 MAYIS 2017 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): KOÇ Burcu haftalık yorumu bu haftaya başlarken olumlu durumların yaşanacağına işaret ediyor. Para giriş çıkışları söz konusu. Kariyerle ilgili karşına çıkan farklı fırsatlar, daha güzel günlerin habercisi niteliğinde. Bu haftadan itibaren daha çok kazanmak birikim ve yatırım yapmak isteyeceksin. Birtakım ihtiyaçlarının farkına varıyor, ihtiyaçları karşılamak için beklemenin anlamsız olduğunu düşünüyorsun. Bu hafta evlilik yolunda ilerleyen Koç Burcu ciddi kararlar alabilir. Partnerini ve onun hayatını tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Evli Koç Burcu bu hafta evliliğini istekleri doğrultusunda şekillendirmek isteyebilir. Yalnız bir Koç isen yeni bir ilişkinin sorumluluğu sana ağır geliyor olabilir. Ancak dengeli ve hak ettiğin değeri bulabileceğin bir insanla karşılaşırsan buna asla hayır demezsin.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): BOĞA Burcu haftalık yorumu bu haftayı yalnız ve sakin geçireceğini belirtiyor. Kendi değerlerini ve inançlarını sorguluyorsun. Yalnızlık sana bir anlamda keyif veriyor. Bol bol kafa dinleyecek zamanın olacak. Hafta ortasından itibaren hayalindeki işe sahip olmak için karşına yeni fırsatlar çıkabilir. Diğer insanlardan gizli saklı yürüteceğin birtakım işler seni ileride zor duruma sokabilir. Aklındaki bazı düşüncelerden vazgeçmelisin. Varsa çocuklar ve aile ile ilgili güzel gelişmeler yaşanıyor. Aldığın bir habere karşı şimdilik tepkisiz kalmayı tercih ediyorsun. Bazı durumlarla ilgili fikir belirtmek için zamana ihtiyacın var. Öncesinde verdiğin bir karar hafta sonuna doğru değişebilir. Eski eş veya sevgili ile iletişime geçmek zorunda kalabilirsin.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): İKİZLER Burcu haftalık yorumu bu hafta manevi güç kazanacağını işaret ediyor. Haftaya hareketli başlıyorsun. İlişkilerin olumlu yolda ilerliyor ve sezgilerin doğrultusunda hareket ediyorsun. Kontrolün dışında gelişen olayların içine girmek istemiyorsun. Kariyer hayatın varsa bu hafta gözle görünür değişiklikler söz konusu. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Bu hafta özel hayatında sessiz tutum sergileyebilirsin. Aşkta farkındalık yaşayacağın bir basamak üste çıkacağın yeni bir döneme giriyorsun. Bu süreç sana gelişmeleri olduğu gibi kabullenmeyi öğretiyor. Hafta sonu yeni kararlar alarak hayatına farklı bir yönde devam edebilirsin. Birlikteliğin veya evliliğinle ilgili durumlar yeni gündem maddelerini oluşturan konular oluyor.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): YENGEÇ Burcu haftalık yorumu bu hafta yenilikleri vurguluyor. Yeni çevre, yeni arkadaşlar, projeler ve yeni yerler. Hafta başından itibaren işlerine hız veriyorsun. Görev ve sorumlulukların artıyor. Hayatındaki yeni başlangıçların bir araya geleceği yoğun bir hafta seni bekliyor. Konsantrasyonun yükseliyor. Seni motive eden ailen ve sevdiğin insanlar sana destek olmak için etrafında pervane olmuş durumda. Yaptığın fedakarlıkların belli bir karşılığını bu hafta alıyorsun. Aile hayatınla ilgili yeni bir karar alma aşamasına gelebilirsin. Spiritüel çalışmalara ağırlık vererek üzerinde var olan negatif etkilerden kurtulmayı başarıyorsun. Hafta sonu yaşam alanında yeni bir tadilat işiyle ilgili gelişme yaşanabilir. Son derece aktif ve enerjik bir hafta seni bekliyor sevgili Yengeç Burcu.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): ASLAN Burcu haftalık yorumu bu haftanın yeni hedefler belirleyeceğini belirtiyor. Hafta başından itibaren üzerinde çalıştığın işlere hız veriyorsun. Konsantrasyonun çok yüksek. Yüksek yaşam temposu arasında sağlığını ve dış görünümü ihmal etmiyorsun. Kalbinle veya midenle ilgili rahatsız olup olmadığın arasında kalarak stres yaşayabilirsin. Hayatın genel anlamda rayına giriyor ve her şey yolunda ilerlemeye başlıyor. Aşk hayatın bu hafta da rutinde seyrediyor. Ani gelişen durumlara karşı temkinlisin. Vereceğin cevaplar kafanda sıralanmış durumda. Sessiz kalmayı ve karşı taraf konuşursa cevap vermeyi tercih ediyorsun. Tümüyle hedefine yoğunlaşıyor, kendi yolunda ilerliyorsun. Yoluna geçen ve taş koymak isteyenleri ezip geçiyorsun.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): BAŞAK Burcu haftalık yorumu bu haftaya seyahatlerin damga vuracağını işaret ediyor. Herhangi bir sebepten dolayı kısa uzun yolculuklar yapman söz konusu olabilir. Haftaya başlarken kendini belirsizlikler içinde bulabilirsin. Karmaşık ruh halin yaşadığın zamandan aldığın keyfi azaltabilir. 3 Mayıs tarihinde gerilemesine son verecek olan Merkür'ün ileri hareketiyle birlikte rahatlıyorsun. Çıktığın yolculuklarda yeni yerler ve insanlar görmek sana iyi geliyor. Bu hafta senden yakınının bir ameliyatla ilgili alınacak karara dair fikir belirtmeni isteyebilirler. Gelişen yeni bir durum sonrasında maddi kararlar almak zorunda kalabilirsin. Hafta sonuna doğru girişimci ruhunu ortaya koyuyorsun. Yakın çevreyle ilgili görüşmeler ve hareketlilik artıyor.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): TERAZİ Burcu haftalık yorumu bu haftanın bereketli geçeceğini belirtiyor. Hafta başından itibaren hanene para girişi oluyor veya kazanç sağlayacak işlerle ilgilenmeye başlıyorsun. Ortaklıklar gündeme gelebilir. Kariyerinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Bununla birlikte ortak kazançlarda daha dikkatli olman gereken bir döneme giriyorsun. Hayatındaki belirsizlikler ve karmaşık durumlar bu haftayla birlikte ortadan kalkıyor. Geçmişte yaşanan olaylarla ilgili karar veremediğin durumlar üzerine kesin kararını veriyorsun. İletişimde gıcık olduğun insanlara karşı verdiğin ani tepkiler ileride pişmanlık duymana neden olabilir. Öfkeni kontrol altına almalısın. Aşk hayatında her şey yolunda gitmese de içinde bulunduğun durumdan memnunsun. Hayatı akışına bırakmanın en doğrusu olduğunu düşünüyor, olmayanı zorlamıyorsun.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): AKREP Burcu haftalık yorumu bu hafta olumlu sayılabilecek gelişmelerin yaşanacağını vurguluyor. Özellikle kesinleşen bir haberle havalara uçuyorsun. Bu süreçte biraz endişe duysan da sonunun iyi olacağı seni rahatlatıyor. Akrep Burcu bu hafta aşk hayatında yeni bir döneme giriyor. Vazgeçmen gereken her ne varsa vazgeçerek rahatlıyorsun. Kabul etmek istediklerini de kabullenerek yola devam ediyorsun. Yaşantın seni ve düşüncelerini destekler nitelikte. İsteklerin bu hafta da büyük oranda yerini buluyor. Uzun zamandır almayı düşündüğün bir şeyi hafta sonuna doğru alıyorsun. Varsa çocukların yaşam alanıyla ilgili bazı düzenlemeler ve değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Bu haftaki güzel gelişmeler keyfini yerine getiriyor.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): YAY Burcu haftalık yorumu bu hafta yeni başlangıçları işaret ediyor. Yeni bir çalışma arkadaşı, hayat arkadaşı, bebek sahibi olabilirsin veya aniden gelişen yeni bir durumun içinde yer alabilirsin. Hafta başından itibaren için kıpır kıpır. Enerjin en üst seviyede ve atacağın adımlar kontrollü. Karşı cinse flört duygusuyla hareket ederek yaklaşıyorsun. Bekarsan bu hafta ortasından itibaren yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Evliliklerde heyecan artıyor. İş hayatını ihmal etmemeye çalışmalısın. Randevularda gecikmeler söz konusu. Bir konuyla ilgili hiç beklemediğiniz birinden destek görebilirsin. Yay Burcu bu hafta çevre ve aile ile uyum içinde. Hafta sonu sevdiklerinle güzel bir organizasyonda bir araya gelerek eğlenceli vakitler geçirebilirsin.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): OĞLAK Burcu haftalık yorumu bu haftanın heyecanına işaret ediyor. Kalbin faklı şekilde çarpıyor. Ufukta yeni bir aşk görünüyor sevgili Oğlak. Kontrolün dışında bazı gelişmeler söz konusu. Beklemediğin anda hiç beklemediğin durumların içine dahil olabilirsin. Özellikle bekarsan çevren senin için seferber oluyor. Evliliklerde bu hafta her şey yoluna giriyor. Kendini ruhsal olarak çok iyi hissediyorsun. Sağlığında oluşan ufak tefek sorunlara karşı gereken tedbirleri alıyorsun. Aşk hayatındaki motivasyon iş hayatına yansıyor. Bu hafta ortası kaybettiğin bir eşya veya evrağı bulabilirsin. Çalışıyorsan kariyerinle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Çalışmıyorsan yaşam alanında yamak istediğin değişimlerle ilgili hafta sonundan itibaren harekete geçebilirsin.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): KOVA Burcu haftalık yorumu bu haftanın da aynı seyirde ilerleyeceğini belirtiyor. Sen iyi niyetlisin ancak karşındaki öyle olmadığında durumlar istediğin yönde ilerlemiyor sevgili Kova Burcu. Yapmak istediklerinle ilgili karar almakta zorlanacağın bir hafta. Mutlu olamadığın zamanlarda yer değiştirmek, uzaklaşmak isteyebilirsin. Bu hafta birtakım şeyler seni çileden çıkarıyor. Nefret ettiğin insanlarla ilgili harekete geçme isteği uyanıyor. Öfkenden korkuyorsun. Sevdiklerine daha fazla zaman ayırmak istiyorsun. Varsa kariyerin daha da iyileşiyor. Hafta ortasından itibaren yaşamınla ilgili farklı bir konu gündeme gelebilir. Kariyerinde yeteneklerini değerlendirme fırsatı buluyorsun. Bu hafta duygusal gerginliklere dikkat etmelisin. Zira öfkeyle aniden vereceğin bir karar hayatının gidişatını tümüyle değiştirebilir.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): BALIK Burcu haftalık yorumu bu haftanın verimli geçeceğini söylüyor. Yeni bir eğitim süreci söz konusu olabilir. Okul, halk eğitim, işle ilgili bir seminer veya buna benzer bir durumun hayatında yer alacağını söyleyebiliriz. Kendini geliştirmek, yeteneklerin doğrultusunda daha iyi yerlere varmak istiyorsun. Bu haftadan itibaren daha hırslısın. Bazı konularda rekabet içindesin ve inat ediyorsun. İşlerini büyük bir gizlilik içinde yürütüyor ilerleyen zamanlarda herkesi şaşırtacak sürprizler yapmak istiyorsun. Sahip olduklarını ve kaynakları değerlendirme konusunda kimse eline su dökemez. İlişkilerde iletişim önem kazanıyor. Hafta sonuna doğru arkadaşlarının organize ettiği bir ortama dahil olabilirsin. Bunların dışında yeni seyahat planları gündeme gelebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.