eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

13 yaşındaki kız kayıp! Hiç bir şekilde haber alınamıyor!
 İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde annesi 41 yaşında olan Alev Özaskan ile birlikte yaşayan ve anneannesine gideceğini söyleyerek evden çıkan13 yaşındaki Yağmur Kırtay, kayıplara karıştı haber alınamıyor. 

Kızının cep telefonunun ve kimliğinin yanında olmadığı söyleyen anne Özaskan,  "Sosyal medyadaki hesaplarını kontrol ettim ancak şüpheli bir durum göremedim. Sabaha kadar aramadığımız yer ve arkadaşı kalmadı. Kızımın bulunması için yardım istiyorum" şeklinde açıklama yaptı. 

Karabağlar İlçesi Yeşiyurt Semti'nde oturan Alev Özaskan'ın Hasan Tahsin Otaokulu 8'inci sınıf öğrencisi kızı Yağmur Kırtay,  dün saat 12.00 sularında, arka sokakta oturan anneannesine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Anneannesinin evine gitmediği anlaşılan genç kızın bulunması adına aile seferber oldu. Güvenlik birimlerine durumun bildirilmesi ardından anne ve yakınları Kırtay'ın sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını inceleme altına almasının ardından, teker teker arkadaşlarını aradı. Fakat, saatlerin geçmesine rağmen genç kıza bir türlü ulaşılamadı. 

Sosyal paylaşım siteleri üzerinden kızına ulaşamadıklarını belirten ve paylaşımlarda bulunarak yardım isteyen anne ise şöyle yazdı ; 

"Böyle bir şeyi yapacak biri değildi. Üzerinde kısa gri şort ve askılı beyaz tişört vardı. Arka sokakta oturan anneannesinin evine gidecekti, yanında, cep telefonu, kimlik veya para yoktu. Kızımın bulunması için yardım istiyorum. Kızımı görenler polisi ya da beni 0534 919 49 29 numaralı telefonumdan arayabilir."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.