eşya depolama

3 Mayıs Çarşamba günlük burç yorumları Nuray Sayarı Rezzan Kiraz

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç burçlarına ait 3 Mayıs 2017 Çarşamba günlük burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 3 Mayıs 2017 Çarşamba günlük burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Günlük burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde günlük burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su, Şenay Devi Yangel gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de günlük burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

3 MAYIS 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): Sevgili Koç, geçmişle bağlarını sıkı tutmaktasın. Duygularındaki değişim aşk hayatını etkileyecek. Şüphe ve endişelerini yenip sevdiğine güvenmelisin. İş hayatında yüklendiğin sorumluluk gittikçe ağırlaşabilir. Fakat cesaretin sayesinde bununda üstesinden gelebilirsin. Sağlığın mükemmel yalnız yiyeceklerine dikkat etmelisin.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Sevgili Boğa, geçmişten gelen haberler var. Merkür ve Satürn anlaşamıyorlar. Eski ilişkilerin yüzünden bazı sorunlar yaşaman mümkün. Bu arada daha cömert olmaya çalışmalısın. İş hayatında beklemediğin sorunlar karşına çıkabilir. Ancak tecrübeli kişilerin yardımıyla bunlarında üstesinden gelmeyi başaracaksın.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): Sevgili İkizler, ilişkilerde karışık duygular içinde olabilirsin. Duygusal yaşamın çok hareketli görünüyor. Heyecan ve kıskançlık gösterebilirsin. Yabancılara karşı sakin olmalısın. İşlerini bu sıralarda ileriye doğru ertelemende hata olabilir. Her şeyi zamanında yapmalısın. Yorgunluktan dolayı sinirlerin bozulmuş olabilir.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): Sevgili Yengeç, bugün kendini kolayca ifade edebilirsin. Aşk hayatında ilginç olaylar olmakta. Daha anlayışlı ve kıskanç olmamak için dikkat etmelisin. Aradaki mesafeleri kaldırıp yakınlık kurmalısın.. Sevdiklerine duygularını samimi biçimde açıklamalısın. İşinde fazla bir değişim yok. Bir haber alacak heyecanlanacaksın.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): Sevgili Aslan,  aşk hayatında düşüncelerin kadar sakin ve dingin. Geçmişteki anlaşmazlıkları unutacaksın. Ancak isteklerini zorla kabul ettirmeye kalkışmamalısın. İş hayatında bazı güçlük ve anlaşmazlıklar görülüyor. Son günlerde uykusuzluktan şikayetlerin olabilir. Bu da sinirlerinin gerilmesine neden olabilir.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): Sevgili Başak, karşındakini fazla eleştirerek şüpheleri üzerine çekebilirsin. Sevdiğin kişiyle anlaşamadığın konuları konuşup çözüme ulaştırmalısın. Fikirlerini açıklamaktan kaçınma. İş hayatında fırsatları değerlendirirsen kazançlar sağlayabilirsin. Bu arada beklenmedik kısmetler ve paralar geçebilir eline.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): Sevgili Terazi, gönül işlerinde beklenmeyen karşılaşmalar olayların akışını değiştirebilir. Etrafın bakışlarını üzerine toplayacaksın. Mars’ın verdiği gerilimi azaltmalı tansiyonu düşürmelisin. İş hayatında değişim yapmaya kalkışmamalısın. Yeni işlere girişmeye heveslenme. Gün sonunda yorgunluk ve halsizlik olabilir.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): Sevgili Akrep, Satürn uzun vadeli planlar yapmana yardımcı olacak. Aşkı en şanslı boyutuyla yakalayabileceğin döneme giriyorsun. Sevdiğin kişiyle ahenk kurmak için etki altında kalmadan kararlar almalısın. Meraklandığın her konunun cevabını bulma arayışların sürüyor. Farklı yaşam tarzları ilgini çekecek.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): Sevgili Yay, karışık olan özel hayatını düzene koymanın zamanı geldi artık. Sevdiğin kişiye karşı sakin anlayışlı ve dengeli olmak güzel de gerçekleri arayıp bulmalısın. İş hayatındaki sorunları daha kolay ortadan kaldırıyor  ve güzel günlere gidiyorsun. Ancak arkadaşlarına dikkat etmelisin. Bir iftirayla karşılaşman mümkün.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): Sevgili Oğlak, duygusal yaşamında ufak tefek sorunlar oluşabilir. Sevdiğin kişiye anlayış göstermeli isteklerini karşılamaya çalışmalısın. İş hayatındaki olaylara şaşırıp kalmamalı doğru yorumlar yapmalısın. Uzun vadeli gelecek için planlarını yapmalısın. Sağlık konusunda ihmalkarlık yapılmaz kontrollerini yaptırmalısın.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): Sevgili Kova, Merkür’le Satürn birbirlerine zıt konumlandılar. Gönül işindeki karışıklığı düzeltebilmek keskin zekana bağlı. Ancak bunu istemen gerekecek. Beklenmedik bazı sorunlar engel gibi karşına çıkabilir. Sen bunları aşmak durumundasın.. Önemli kişilerden destek alarak durumunu muhafaza etme çabasında olmalısın.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): Sevgili Balık, gün içinde sakinsin. Akşam saatleri  aşk hayatın çok neşeli ve mutlu yaşanıyor. Başka alanlarda sorunların olabilir ancak aşılmayacak şeyler değil. Aile içinde karar vermen gereken devredesin. İyice düşünmeli ve duygularına kapılmadan sonuca varmalısın. Böylece geleceğin bir düzene girebilir. Daha enerjik olacaksın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.