eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim Fenilketonüri testi acun ılıcalı toyota

40 günde 41 vatan evladı şehit oldu, 13 kişi hayatını kaybetti!
 Gün geçtikçe artan terör saldırılarında 41 (polis, asker, koruyucu) vatan evladı şehit edildi ve 13 sivil vatandaş hayata gözlerini yumdu. 

KCK'nın geçen ay "Barajlar ve baraj inşasında kullanılan araçların hedef alınacağını"  açıklamasının arkasından PKK ile gençlik yapılanması olan YDG-H ve törer örgütü olan DHKP-C ilk başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri olmak üzere ülke genelinde barış ve huzur ortamını bozacak eylemlerine devam etmektedir. 

Elde edilen bilgilere göre, 7 Temmuz-15 Ağustos arasında yapılan terör saldırılarında Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız ile Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezine ilişkin bombalı saldırı ardından çıkan çatışmada şehit edilen Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in de aralarında olduğu 41 güvenlik görevlisi şehit edildi, bir kişisi İran uyruklu olan 13 kişi hayata gözlerini yumdu. 3 kişisi İran uyruklu olan 160 kişi yaralandı. 

Teröristlerce çoğunluğu tırdan oluşan 129 araç ise ateşe verildi. Çatışmalarda 43 terörist öldürüldü ve 9 terörist ise yaralı olarak ele geçirildi. Büyük bölümü PKK ve gençlik yapılanması YDGH-H'ye olmak adına DAEŞ ve DHKP-C terör örgütleri ilişkin bir çok ilde yapılan operasyonlarda, 24 Temmuzdan bu yana kadar 896 kişiyi göz altına aldılar ve bu kişilerden 413'ü tutuklandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.