eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Abdullah Gül'ün büyük oğlu evlendi! Nerede evlendi? Düğünden detaylar haberimizde.
 Düğüne eşleri ile beraber katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, gelin ile damadın nikah şahitliğinide yaptılar.  Geline evlilik cüzdanını veren Recep Tayyip Erdoğan, yeni evli çiftten üç çocuk istediklerini belirtere her zaman vermiş olduğu öğüdü yineledi. 


Abdullah Gül, Mart ayında eşi Hayrünnisa Gül ile Bursa'ya gelerek Hacattepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Zehra Ayşe Karadere'yi oğlu Ahmet Münir'e istemişlerdi. Bursa'da sessiz ve sade bir şekilde yüzükler takılmıştı. 

Çiftin düğünü ise İstanbul'da WOW otelde gerçekleştirildi. 

Çiçek kabul etmedi 

Gül'ün isteği ile düğündeki iki hassasiyete dikkat edildi. Birincisi, düğüne çiçek gönderilmesi istenmedi. Banka hesap numarası verilerek çiçek yerine Kayseri'deki Abdullah Gül Üniviersitesi'nin ağaçlandırılması adına bağış yapılabileceği açıklandı. 

Şehitler nedeni ile eğlence kısmı iptal edildi 

İkinisi ise son zamanlarda şiddetle artışa geçen PKK terörü ve şehitlerin acısı nedeni ile düğünün eğlence bölümü iptal oldu. 

Düğün; nikah, yemek ve Kuran tilaveti ile sınırlandırıldı. Eski Cumhurbaşkanı Gül'ün hassasiyeti çerçevesinde düğün sade bir atmosfer içerisinde gerçekleştirildi. 

DAMAT VE GELİNE ÖĞÜT
 
Elde edilen bilgilere göre ; Erdoğan, nikah kıyıldıktan sonra geline evlilik cüzdanını verdi. Cumhurbaşkanı, bu sırada halefi olduğu eski Cumhurbaşkanı ve siyasetteki kader arkadaşının oğlu ile gelinine, “Bu iki güzide evladımızdan üç tane çocuk bekliyorum. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur” diye seslendi. Erdoğan, nikahtan sonra düğünden ayrıldı. Davutoğlu ise yemek bitene kadar düğünde kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.