eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Ankara'da feci trafik kazası!
 Ankara'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kullanmış olduğu minibüs ile kamyonete çarptı. Minibüste bulunan bir kadın hayatını kaybetti. 
Olay, gece saatlerinde Yenimahalle'de yaşandı. Elde edilen bilgilere göre, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan 06 DF 0519 plakalı minibüsün kimliği belirlenemeyen sürücüsü aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. 

Kontrolden çıkan araç, önünde giden 34 DC 8138 plakalı kamyonete çarptı. Minibüsün sürücüsü, kazanın arkasından yanında seyahat halinde olan Satıgül Ertürk'ü yaralı halde aracın içerisinde bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Kaza yapan minibüs hurdaya dönmüşken, kamyonet Kaşifler Caddesi'nin girişinde yan devrildi. 

Kazaya tanık olan vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. İhbarın üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Satıgül Ertürk'ün araç içerisinde hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri incelemede bulundu. Kaçan minibüs sürücüsü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda polis ekipleri tarafından yakalandı. Kaza  ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.