eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Bursa'da aşırı hız can kaybına neden oldu! Feci trafik kazası!
 Bursa'da kontrolden çıkan otomobil alt geçit bariyerlerinin üzerine düştü ve 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 01.00 sularında merkez Yıldırım İlçesi Duaçınar Mahallesi Ankara cadeesi üzerinde yaşandı. Kent merkezinden iddialara göre aşırı hızla Ankara caddesine geçen 40 yaşındaki İbrahim Yağdı yönetimininde olan 55 NH 956 plakalı otomobili ile İhtisas Kavşağı'nda bir aracı sollamasının arkasından sonra aynı yöne giden iki aracın arasından geçmek istedi. Yağdı, bir anda kontrolü kaybedince 40 yaşındaki Salih Kuşdil yönetiminde olan 16 CCM 86 plakalı olan başka bir araca çarptı. Direksiyon kontrolünü kaybeden İbrahim Yağdı yönetiminde olan otomobil rta refüje çarparak takla atmasının ardından 5 emtre sürüklenerek al geçit bariyerlerinin üzerine ters halde devrildi. 

Kazayı gören diğer sürücülerin verdikleri ihbar üzerine 112 Acil Servis, itfaiye, Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, araç içerisinde sıkışmış olan sürücü İbrahim Yağdı'yı çıkardı. Otomobilde bulunan 38 yaşındaki  Öner Önder'in ise öldüğü belirlenmiş oldu.

Durumu ise ağır olan İbrahim Yağdı ile beraber çarpmanın etkisi ile devrilen 16 CCM 86 plakalı aracın sürücüsü olan Salih Kuşdil ile yanında olan 10 yaşındaki oğlu Semih Ziya Kuşdil hafif yaralı olarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. 

Polis ekipleri İbrahim Yağdı'nın kullanmış olduğu otomobil de yaptıkları incelemede aracın koltuğunda çok sayıda içki şişesi bulundu. Kaza ile ilgili soruşturmaya Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.