eşya depolama

Çöplükten çıkan cesedin sırrı çözülüyor! Kime ait olduğu bulundu!
 Şile'de çöp döküm sahasında çalışan belediye işçileri tarafından rastlanmış olan bir kadına ait olduğu söylenen kollar bulundu. 

Elde edilen bilgilere göre, 13 Ağustos 2015 günü saat 14.30 sıralarında Şile Karakiraz Mahallesi'ndeki İstaç çöp döküm sahasında çalışan belediye görevlileri tarafından 156 Jandarma İmdat Hattı'na bir ceset bulunduğu ihbarı yapıldı.

18-35 yaşları arasında olabilir

Yapılan ihbarın ardından Şile İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı olan Asayiş ve Olay yeri inceleme Timleri olay yerine sevk edildi. Bir kadına ait olduğu söylenilen kollar ve ön deri parçasından oluşan cesede ilişkin Cumhuriyet Savcısı nezaretinde inceleme altına alındı. Cesedin Baş, bacaklar, iç organları ve kemiklerinin olmadığı ve 18-35 yaşlarında olabileceği söylendi. 

Parçalar adli tıp kurumuna gönderildi

Yapılan incelemelerin ardından ceset parçaları Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin konteynırdan çöplerin boşaltılması anında parçalanmış olabileceği söylenirken, çöp döküm sahasında yapılan incelemelerde cesede ait diğer parçalara ulaşılamadığı söylendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Adli tıp kurumuna gönderilen ceset hakkında kayıp başvurusu yapılmış 

Jandarmanın yaptığı parmak izin tespiti sonucuna göre 35 yaşında olan Güneş Kanak adlı bir kadına ait olduğu söylenmektedir. 

Kanak'ın bir yakınının cesedin bulunmasının ardından Ümraniye Polis Merkezi'ne  kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Kayıp başvurusu yapan kişinin Kanak'tan 11 Ağustos'tan beri haber alınamadığını belirttiler. İstanbul İl Jandarma ekipleri araştırmalarına devam ediyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.