eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray pkk açılımı

İnekler yola çıktı sonu feci bitti !
 Muğla'nın Bodrum İlçesinde yola çıkan ineklerden dolayı yaşanan zincirleme trafik kazasında 9 araç hasar gördü!
Bodrum'dan Gümbet istikametine geçen Hakan Mazı idaresinde olan 48 T 6865 plakalı taksi, Kıbrıs Şehitleri Caddesinde yola aniden çıkan ineklerden bir tanesine hafif bir şekilde çarptı. Kaza nedeni ile aniden fren yapan taksinin arkasından gelen 9 araç ise birbiri ile çarpıştı. 

Kaza da bazı araçlar kullanılmaz hale gelmişken, taksilerde yolcu olarak olan vatandaşlar ise sürücüler kısa süreli panik oldular.

İneklerin başı boş sokaklarda gezdiklerini dile getiren Hakan Mazı, "Seyir halindeyken yola aniden inekler çıktı. Ani fren yaparak kurtardım ama arkamdaki sürücüler kurtaramadı" dedi. 

İneklere bir çare bulunması lazım 

İnek sahibine tepkisini gösteren Hülya Ulukan Duruçay ise kazayı ucuz atlattıklarını dile getirerek,  "Aracımızda iki çocuğumuz vardı. Bu ineklere bir çare bulunması lazım. Ciddi bir kaza atlattığımızı düşünüyorum" dedi. Bölgeye gelmiş olan trafik ekipleri, kaza ile ilgili bölge de inceleme yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.