eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike acun ılıcalı Halil İbrahim Fenilketonüri testi toyota

İstanbul'da beklenen yağmur geldi !
 Taksim'dekiler sabah saatlerinde aniden gelen yağmura karşılık hazırlıksız yakalandılar. Bir aile aracında mahsur kaldı ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı. 
İstanbul'da bu sabah etkili olan sağnak yağış, TEM Otoyolu Hasdal Kavşağında su baskınlarına neden oldu. Bazı araçlar ise biriken yağmur sularından mahsur kalınca, içerisindeki yolcular  da zor anlar içerisine girdi. Su birikintisi arabaya dolunca panikleyen biri kadın üç kişi, otomobilden çıkmaya çalıştılar. Yarı bellerine kadar suya gömülen yağmurzedeler, vatandaşlarında yardımı ile beraber güvenli bir bölgeye ulaştı. 

Taksim Alt Geçidinide su bastı 

Taksim Meydanı yayalaştırma projesi kapsamında meydanın altına yapılan alt geçidi sağanak yağmur ardından su bastı. Araçlar burada mahsur kaldılar ve trafik yoğunluğu oluştu. İtfaiye su tahliye çalışması içerisinde. 

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren  etkili olan sağanak yağış, trafikte olumsuzluklarıda birlikte getirdi. Şiddetli sağanak yağış nedeni ile TEM otoyolu Hasdal Kavşağı'nı su bastı. 

Biriken yağmur suları sürücülere zor anlar yaşattı. Su birikintisinden geçmeye çalışan bir çok araç kavşakta mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar ise araçlarının içerisinde kurtarılmayı beklerken, bazırları ise kendilerini kurtarmaya çalıştılar. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.