eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

İstanbul Otogarında bıçaklı ve sopalı kavga! Ortalık resmen savaş alanına döndü!
 Büyük İstanbul Otogarı'nda taksiciler arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Esnafında karışmış olduğu kavgayı ayırmakta zorlanan polis havaya ateş açtı. 
Elde edilen bilgilere göre, Büyük İstanbul Otogarı'nda taksiciler henüz kesinleşmeyen bir neden ile birbirlerine bıçak, sopa ve sandalyeler ile saldırdılar. Otogardaki polis memurları kavgayı ayırmakta zorlandılar ve olay yerine ek ekip çağırdılar. Kavgaya otogarda bulunan diğer esnaflarda karışınca ortalık resmen savaş alanına döndü. 

Bu durumun üzerine polis grupları ayırmak adına havaya ateş açtı. Takviye polislerinde gelmesi ile beraber kavga zor da olsa sonlandırıldı. Çıkan olay da bir çok kişi yaralndı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile çevre yakınlarındaki hastanelere kaldırıldı. Polisin otogardaki önlemleri ise hala devam etmekte. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.