eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Meteoroloji uyardı! Bugünden itibaren..
Bugünden itibaren Türkiye genelinin sağanak etkisi altında kalacağını ve sıcaklıkların mevsim normallerine düşeceği açıklandı. 

Meteoroloji
1.Bölge Müdürü Ergün Güler, ilk başta İstanbul olmak adına yarından itibaren Türkiye genelinin sağanak yağış etkisi altında kalacağını ve sıcaklıkların mevsim normallerine geri döneceğini açıkladı. 

Ergün güler yaptığı açıklamasında, bir süreden beri mevsim normallerinin üzerinde olan sıcaklıkların yarından itibaren kuzey yönünde esen rüzgarların etkisi ile mevsim normallerine düşeceğini açıkladı.

Cuma günü Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde sağanak yağışın etkili olacağını söyleyen Güler, cumartesi Marmara, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun kuzeybatısının, pazar günü Marmara'nın doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinin, pazartesi ise Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yapışın etkisi altında kalacağını açıkladı. 

İstanbul'da 30 derecenin altına düşüyor 

Güler, Marmara Bölgesi'nde de kuzeyden esen serin ve yağışlı havanın etkili olacağını dile getirerek,  "Marmara Bölgesi'nde yarından itibaren görülecek sağanakla sıcaklıklar 3-4 derece düşecek. Cuma cumartesi günleri rüzgar kuzey ve doğu yönlerden (poyraz), saatte 30-50 kilometre hızla esecek. Trakya'da sıcaklıkların 27-28, Kocaeli'de 28-29, Sakarya'da 25-27, Bursa ve Balıkesir'de ise 29-30 derecelere düşmesini bekliyoruz" dedi. 

İstanbul genelinin ise bugün gök gürültülü olacağını söyleyen Güler,  " Sıcaklık en yüksek 32 derece olacak. Cumartesi günü kuvvetli sağanak, en yüksek sıcaklık 30 derece, pazar gök gürültülü sağanak, en yükseksıcaklık 28 derece, pazartesi gök gürültülü sağanak en yüksek sıcaklık 28 derece olacak. Salı günü ise yağış beklemiyoruz. Hava az bulutlu, sıcaklığın en yüksek 29 derece civarında olacak"  dedi.

Güler, özellikle cumartesi ve pazar günleri Marmaranın doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz'de yer yer kuvvetli olacak sağanaklara karşı dikkatli olunması gerektiğini açıkladı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.