eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Müşterisini öldüren büfeci "Bıçağı gelişi güzel salladım" dedi!
 Adana'da yaşayan büfe sahibi 22 yaşındaki Şahin Çoşkun biranın parasını vermeyen ve kavga ettikleri sıra onu bacağından bıçaklayan Rebbani Durak'ı öldürmesi iddiası ile ömür boyu hapis cezası ile yargılandığı mahkemede bıçağı gelişi güzel salladım diyerek kendini savundu. 

Olay, 20 Mayıs'ta merkez Yüreğir İlçesi'nin Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde yaşandı. Rebbani Durak, iddialara göre Şahin Coşkun'un işletiği tekel büfesine giderek buzdolabını açtı bira aldı ve içmeye başladı. Coşkun ise Durak'a daha geçen içtiklerinin parasını vermedin diyerek birayı içmesini engellemek isteyince Durak Coşkun'a küfür ederek üzerinde taşıdığı bıçak ile yaraladı. Bunun üzerine Coşkun'da Durak'ı bacağından yaraladı. Durak götürüldüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şahin Coşkun ise hastanede yapılan tedavinin ardından tutuklandı. 

Şahin Coşkun kasten öldürme suçundan dolayı ömür boyu hapis cezası istemi ile Adana 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Olay gününden öncü Rebbani Durak'ın dükkana geldiğini alkol aldığını ve parayı ödemeden kaçtığını dile getirerek ; 

"Bu olaydan bir kaç gün sonra Rebbani Durak yeniden dükkanıma geldi. İçeri girer girmez dolaptan bira alarak içmeye başladı. Ben borcunu ödemesini, veresiye içki vermediğimi söyledim. İkinci kez bira almak isteyince müdahale ederek dolabın kapağını kapattım. Rebbani de elime vurarak 'Çek lan elini' dedi. Rebbani daha sonra bana küfür edince tartışmaya başladık. Beni kolumdan tutarak dükkanın yan tarafında bulunan ara sokağa çıkarttı. Cebinden bıçağı çıkararak bacağıma soktu. Ben de yaralanmanın etkisiyle cebimden çıkardığım bıçağı gelişi güzel salladım. İsabet edip etmediğini dahi hatırlamıyorum. Rebbani bıçağı cebine koydu kaçmaya başladı. İlerde de yere yığıldı."

Mahkeme heyeti ise eksikliklerin giderilmesi adına duruşmayı erteledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.