eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Polise sarılıp ağlayan gence yaptıkları şey herkesi şok etti!
 Siirt'te yapılan ve 8 askerin şahit olduğu bombalı saldırının arkasından Ankara'da toplanmış olan grup, ellerinde Türk bayrakları ile HDP Keçiören ilçe binasına yürüyüş yapmak istediler. 
Polis tarafından durdurulmuş olan eylemcilerden bir tanesi çevik kuvvet polisine sarılarak ağlamaya başladı. Bu arada bir emniyet müdürü ise genç arkadaşı yüzüne biber gazı sıkarak uzaklaşmasına neden oldu. 

Siirt'te PKK'lı teröristlerce yapılan ve 8 askerin şehit olduğu bombalı saldırıyı protesto etmek isteyen yaklaşık 10 genç HDP Keçiören İlçe Başkanlığı'na yürümek istediler. Polis ise yürüyüşe izin vermedi ve grubun önünü kesti. Tekbir getiren gruptan boynunda Türk Bayrağı olan bir genç grubun önünde barikat kurmuş olan çevik kuvvet polisine sarıldı ve ağladı. Bu arada bir emniyet müdürü polise sarılan genci yakasından tutarak geriye doğru çekti. Eylem yapan gence dokunma diye bağıran emniyet müdürü daha sonra ise gencin yüzüne biber gazı sıktı. Emniyet müdürü biber gazını sıktıktan sonra çevresine bağırarak alın şunu buradan götürün diyerek tepki verdi. 

Emniyet Müdürüne tepki

Diğer eylemciler ve çevrede bulunan vatandaşlar Emniyet Müdürünün yaptığı bu harekete tepki gösterdi. Bir vatandaş ise  'Bu çocuk sadece Türk Bayrağını salladı. Sana taşta atmadı molotof da atmadı. Onu yapanlara yapın bunu. Yaptığınız çok ayıp' tepki gösterdiler. 

Grup ise daha sonra HDP Keçiören İlçe Başkanlığı'nın olduğu sokağın girişinden ayrıldılar. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.