eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Yağışlar İstanbul'u terk edecek mi?
 Meteorolojiden gelen açıklamalara göre, yağışlı havaların bugün İstanbul'u terk edeceğini dile getirerek, "Salıdan itibaren ise mevsim normalleri altında devam eden hava sıcaklığı 2 derece artarak 30 derecelere çıkacak" dedi. 
Meteoroloji 1.Bölge Müdürü Ergün Güler, gün içerisinde İstanbul'da beklenen en fazla hava sıcaklığının 27 derece olduğunu açıkladı. Boğaz çevresinde öğle saatlerine kadar devamlılığını sürdüren gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışların Anadolu Yakası'ndada aralıklarla ve yer yer devam etmesinin beklendiğini dile getiren Güler, rüzgarın ise Kuzey Doğu yönlerinden zaman zaman kuvvetli olmak adına saatte 30 ila 50 kilometre arasında eseceğinin tahmin edildiğini açıkladı. 

Hava sıcaklığı mevsim normallerine dönecek 

Güler, bugün en düşük hava sıcaklığının 22, en yüksek hava sıcaklığınınise 28 derece olacağını açıkladı. 

Ayrıca Boğaz çevresi ve Anadolu Yakası'nda sağanak yağış beklediğini dile getiren Güler, rüzgarın ise kuzey doğu yönlerinden orta kuvvetli, zaman zaman ise kuvvetli eseceğini açıkladı.

Yağışlı havaların İstanbul'u bugün öğlen saatlerinden itibaren terk edeceğini beklediğini dile getiren Güler,  "Salıdan itibaren ise havanın parçalı, az bulutlu olması bekleniyor. Mevsim normalleri altında devam eden hava sıcaklığı da 2 derece artarak mevsim normalleri olan 30 derecelere çıkacak"  şeklinde açıklama yaptı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.