eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Alperen Ocakları'ndan izdivaç programlarına imza kampanyası

TV ekranlarında yayınlanan evlilik programları için ilk tepki Alperen Ocakları'ndan geldi. Alperen Ocakları, izdivaç programlarının yayından kaldırılması için imza kampanyası başlattı.

İzdivaç programlarına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Alperen Ocakları ise bunun için ilk adımı resmen atmaya hazırlanıyor. Üsküdar'daki Mihrimah Sultan Cami önünde stant açarak imza kampanyası başlatan Alperen Ocakları'na vatandaşlar büyük ilgi gösteriyorlar.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, burada yaptığı basın açıklamasında, geçen hafta evlilik programlarının yayından kaldırılması için RTÜK'e başvurduklarını ifade ederek, "Bugün burada bir imza kampanyası başlattık. Hedefimiz 1 milyon imza toplamak. Bu imzaları hem RTÜK hem de TBMM Başkanlığı'na vereceğiz." dedi.

İmza kampanyasını bugün Üsküdar'dan başlattıklarını söyleyen Mican, İstanbul'un diğer ilçeleri ve ülkenin diğer illerinde de sürdüreceklerini ve 15 gün devam edecek etkinlik döneminde toplanan imzaları RTÜK ve TBMM Başkanlığı'na göndereceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.