eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu yağmur

DHKP/C'li terörist Bilgehan Karpat öldürüldü

İstanbul'da Ak Parti İl Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı girişiminde bulunan DHKP/C'li terörist Bilgehan Karpat'ın ölü olarak ele geçirildiği ifade edildi.

Önceki gece İstanbul'da Ak Parti İl Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı girişiminde bulunan teröristin kimliği açıklanmıştı. Saldırının hemen ardından ise aramalarını hızlandıran ekipleri DHKP/C'li terörist Bilgehan Karpat'ın cesedini Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaklaşık yarım saat süren çatışmanın ardından öldü olarak ele geçirdi.

Tekirdağ'da yakalanan DHKP/C'li Şerif Turunç'un yanında olduğu ve daha önceki operasyon sırasında olay yerinden otomobil ile kaçtığı tespit edilen DHKP/C'li terörist Bilgehan Karpat'ın Tekirdağ taraflarındaki Muratlı ilçesinde gittiği belirlendi. Bölgeye operasyon başlatan terörle mücadele ekipleri ise polisin 'Dur!' ihtarına uymayan ve kaçan DHKP/C'li terörist Bilgehan Karpat'ın 'Teslim ol!' çağrısına ateşle karşılık verince olay yerinde çatışma çıktı.

Çıkan çatışmanın hemen ardından ise DHKP/C'li terörist Bilgehan Karpat'ın ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.