eşya depolama

Mecidiyeköy'de metrobüs kazası: 3 yaralı

İstanbul'da Mecidiyeköy metrobüs istasyonu yakınlarında meydana gelen kazada korku dolu anlar yaşandı. Avcılar-Söğütlüçeşme seferini yapan metrobüs, Okmeydanı metrobüs durağına yakın bir yerde görevli olan yol yardım aracı ile çarpışması sonrasında facia yaşandı.

Çağlayan'da yaşanan kazada metrobüs ile İETT'ye ait yol yardım aracının çarpışması 3 kişinin hafif şekilde yaralandıkları görüldü. Avcılar-Söğütlüçeşme seferini yapan metrobüsün Okmeydanı yakınlarında nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı İETT'ye ait yol yardım aracıyla çarpıştığı görüldü.

Kaza sonrasında 3 kişinin hafif şekilde yaralandıkları görüldü. Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapatıldı. Ekipler daha sonrasında ise kaza yapan metrobüs ve yardım aracını bölgeden kaldırınca metrobüs seferleri de devam etmiş oldu. Kazanın hemen ardından olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.