eşya depolama

Son dakika! Ankara'da doğalgaz patlaması

Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Ankara'nın Çankaya bölgesindeki Küçükesat semtinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması yaşandığı son dakika gelişmesi olarak yansıdı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği belirtildi.

Çankaya'nın Küçükesat semti Başçavuş sokakta bulunan bir binada doğalgaz patlaması yaşandığı ve çok sayıda yaralının bulunduğu belirtildi. Patlamanın hemen ardından binada yangın çıktığı ve maddi hasar meydana geldiği belirtiliyor.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği ifade edilirken patlama esnasında çoğu vatandaşı da bomba korkusu sardı. Ayrıca güvenlik güçlerinin ise bölgeyi çember altına aldığı da vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.