eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu yağmur

Son Dakika : Erken Seçim Yapılacak ! Seçim Ne zaman Olacak? Erken Seçim tarihi ne zaman?

Gündeme bomba gibi düşen erken seçim haberi saatler ilerledikçe merak konusu olmaya başladı. MHP liderinin açıklamasının ardından Sayın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim ile alakalı merak edilen açıklamayı yaptı. Yaptığı Açıklamada Erken seçim tarihini net ve ilk ağızdan vermiş oldu.

İşte Erken seçim ile ilgili haberin detayı;

Ve konuşılan Erken seçimin zamanı sonunda belli oldu. Türkiye'ye 24 Haziran'da seçim olunacak denildi ve onaylandı. Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, erken seçim çağrısısında bulunan Sağ Kesim Partisi MHP Lideri Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. Yaklaşık 30 dakika süren bu görüşme sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin karşı karşıya olduğu fotoğraftan hareketle bu teklife olumlu yaklaşma konusunda görüş birliğine varmış bulunmaktayız. Mhp Lideri Bahçeli ile istişareler neticesinde seçimlerin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına dair karara vardık" dedi.

Ntv Haberine Göre;

Türkiye erken seçime gidiyor. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Planlandığı gibi saat 13.30'da başlayan kritik görüşme 30 dakika sürdü.

ERDOĞAN TARİHİ AÇIKLADI: 24 HAZİRAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sonrasında açıklama yapmak üzere saat 15.53'te kameraların karşısına geçti.  Erdoğan, seçimin 24 Haziran'da yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

"ESKİ SİSTEMİN HASTALIKLARI HER ADIMDA KARŞIMIZA ÇIKIYOR"

Sözlerine, "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik" diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile daha önce de birkaç defa bir araya gelerek,Türkiye ile ilgili iç ve dış gelişmeler üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı.

Erdoğan, bugünkü görüşmede de Devlet Bahçeli ile oldukça geniş bir yelpazede istişare ettiklerini belirterek, "Bu çerçevede Sayın Bahçeli'nin dün TBMM'deki Grup konuşmasında ifade ettiği milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin erkene alınmasıyla ilgili teklifini de değerlendirme fırsat bulduk" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.