eşya depolama
Öne Çıkanlar esenyurt anlık şehidimiz var dolar güncel savaş son durum Camdaki Kız

Anthony Joshua Wladimir Klitschko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi

Dünyanın beklediği en büyük maçlardan biri olan Dünya Ağır Sıklet Boks kemer mücadelesinde Anthony Joshua ile Wladimir Klitschko karşı karşıya gelecek. Anthony Joshua Wladimir Klitschko Dünya Ağır Sıklet Boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan şifresiz olarak canlı yayınlanacak?

Dünyanın beklediği Anthony Joshua Wladimir Klitschko arasındaki Dünya Ağırsıklet Boks kemer mücadelesine az bir zaman kala heyecan artarak katlanmaya devam ediyor. 29 Nisan Cumartesi günü saat 21:00'de başlaması planlanan maç, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. İngiltere'nin meşhur Wembley Stadyumu'nda yapılacak olan mücadeleye 90 bin kişilik rekor katılım bekleniyor.

– 18 profesyonel dövüş yapan Anthony Joshua, bunların 18'ini de nakavt ile kazandı. Charles Martin, Dominic Breazeale ve Eric Molina gibi ABD'li boksörleri nakavt etti.

– 3 kez Dünya Şampiyonluğu unvanı kazandı. Ayrıca İngiliz ve Commonwealth ödüllerine sahip.

– Joshua 18 maçının 5'ini ilk raundda bitirdi. Emanuele Leo, Hector Alfredo Avila, Matt Legg, Michael Sprott ve Gary Cornish gibi rakipleri 3 dakikada nakavt oldular.

– Klitschko profesyonel olduğunda Anthony Joshua 7 yaşındaydı. Ukraynalı ilk profesyonel maçını 1996'da Fabian Meza'ya karşı yaptı.

– Joshua 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazandı.

Anthony Joshua - Wladimir Klitschko

Tarih: 29 Nisan Cumartesi

Saat: 21.00

Yayın: Tivibu Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.